Home

 

WELKOM OP DE WEBSITE VAN DH SERVICES

AANLEG TELECOMUNICATIE KABEL

AANLEG ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

VERLICHTINGSSYSTEMEN

NOODVERLICHTINGSSYSTEMEN

INTERCOMSYSTEMEN

COMPUTER AANSLUITEN EN VERHUIZEN

 

DH Services is een modern en betrouwbaar allround installatiebedrijf met een jarenlange ervaring in de elektrotechniek, data, telecommunicatie en computervaardigheden.

Wij zijn werkzaam in zowel de particuliere als de zakelijke sector en kunnen de complete telecommunicatie, data en elektrotechnische installatie voor uw woning of bedrijf verzorgen.

Vakkennis, flexibiliteit, vertrouwen, service en zekerheid zijn belangrijke kenmerken van ons bedrijf. Hier op onze website laten wij u graag kennismaken met de veelzijdigheid van ons bedrijf!

Wilt u een snelle indicatie van de prijs ? Schroom niet om ons een vrijblijvende offerte aan te vragen. 

Bij vragen kunt u ons altijd contacteren. 

verlichting-dhservices.nl

Verlichting

Goede, functionele verlichting is niet meer weg te denken in een woning of gebouw. Bent u opzoek naar een ervaren elektricien voor het plaatsen, vervangen, opstellen en of onderhouden van de lichtbronnen en armaturen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren en informatie geven toegepast op uw wensen.

Datakabels-dhservices.nl

Data Aanleggen

Wil je Data kabel laten aanleggen door een professional? Dan kunt u bij ons terecht voor de complete aanleg van Data kabels in uw bedrijf. Onze monteurs hebben vele jaren ervaring in het aanleggen van data installaties en andere telecommunicatie vaardigheden. Lees meer

Stopcontact-dhservices.nl

Elektra Aanleggen

Wil je elektriciteit laten aanleggen door een professional? Dan kunt u bij ons terecht voor de complete aanleg van elektriciteit in uw woning. Onze elektriciens hebben vele jaren ervaring in het aanleggen van elektrische installaties en andere elektra.

Developed by AdsRegio.nl | Hosted by klaverstars Webhosting